Hakkımızda

Sadakat Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği, faaliyetlerine başladığı 2020 Ocak ayından bu yana Suriye’nin Azez Bölgesinde; sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, savaş sebebiyle mağdur olmuş, zulme uğramış ve çadır kentlerde zor şartlar altında hayatlarını idame ettirmeye çalışan Suriyeli kardeşlerimize gerekli insani yardımı ulaştırmakla beraber bu insanların eğitim-öğretimden mahrum kalmış evlatlarına her geçen gün adedi artan yatılı yurtlarıyla nezih ve temiz ortamlarda dini ve dünyevî ilimleri tahsilleri hususunda faaliyetler gerçekleştirir.

Amacımız, Suriye’deki maddi ve manevi yardım faaliyetlerinde, yaygın gönüllü ve bağışçı ağıyla, en etkili çözüm ve değerleri, en iyi şekilde organize ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktır.

Çalışma şeklimiz, yurtiçindeki ve yurtdışındaki koordinatörleri ile birlikte, kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği içerisinde, Suriye üzerinde mevcut ve yeni oluşan tüm maddi ve manevi ihtiyaçlara en etkili şekilde cevap vermektir.